Cookies & Privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

rasmusd.dk
Adresse: Langgade 29, 7550 Sørvad
Telefonnummer: 40 21 11 25
Email: hej@rasmusd.dk


2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.


2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder – dette kan dog variere. Cookies fornyes efter hvert besøg.


2.2 Sådan sletter du cookies

Du kan se, hvordan du sletter cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du blokere dem. Du kan læse vejledningen til at blokere cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


2.4 Hvad bruges cookies til på vores website?

Cookies anvendes til at føre statistik over, hvor mange brugere, der besøger hjemmesiden samt oplysninger om geografi, interesser og lign. på vores brugere for at tilpasse indhold herefter.


2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

2.6 Facebook (socialt plugin)

Websitet bruger cookies fra Facebook til at give dig en mere personlig oplevelse på websitet samt på Facebook. Disse cookies slettes og anonymiseres inden for 90 dage, og de videregives ikke til tredje part uden din tilladelse.


3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos rdmedia, skal du rette henvendelse til rdmedia ved at sende en mail eller ved at ringe til os – du kan finde vores kontakt informationer øverst på denne side. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Senest opdateret – lør. 20. september 2014 kl. 12.48.